- 1045
- 1396/06/21 - 10:00
طرز تهیه پاستا نواری سزار طرز تهیه پاستا نواری سزار , نام اصلی این غذا «پاستا سزار اِنجل هِر» است. «انجل هر» به پاستاهای رشته ای و باریک که شبیه نودل هستند، گفته می شود.مواد لازم ۴۵۰ گرم پاستا نواری باریک۲ حبه سیرآب یک عدد
طرز تهیه پاستا نواری سزار
طرز تهیه پاستا نواری سزار , نام اصلی این غذا «پاستا سزار اِنجل هِر» است. «انجل هر» به پاستاهای رشته ای و باریک که شبیه نودل هستند، گفته می شود.
مواد لازم
۴۵۰ گرم پاستا نواری باریک
۲ حبه سیر
آب یک عدد لیموترش
۱ قاشق چایخوری سس خردل
¾ پیمانه روغن زیتون
نصف پیمانه پنیر پارمسان رنده شده
نمک درشت و فلفل سیاه
جعفری خرد شده
پودر سوخاری خانگی* (دستور تهیه در ادامه)
طرز تهیه
پاستا را بر اساس دستور پخت نوشته شده روی بسته بندی آن بپزید، آبکش کنید و کنار بگذارید.
در یک کاسه متوسط، سیر، آب لیموترش و خردل را با یکدیگر مخلوط کنید تا یکدست شوند. روغن زیتون را بیفزایید و هم بزنید.
پنیر پارمسان و نیمی از پودر سوخاری خانگی را به مواد افزوده و هم بزنید. در آخر نمک و فلفل سیاه را بیفزایید.
سس را درون پاستای داغ بریزید و با جعفری خرد شده و پوست رنده شده لیموترش تزئین و سرو کنید.
پودر سوخاری خانگی
مواد لازم
۲ قاشق غذاخوری کره
نصف پیمانه پودر نان باگت
پوست رنده شده نصف یک عدد لیموترش
طرز تهیه
کره را درون تابه و روی حرارت ملایم داغ کنید. پودر نان را افزوده و تفت دهید تا طلایی و سوخاری شوند.
در آخر پوست لیموترش را افزوده و یک دقیقه تفت دهید. سپس از روی حرارت بردارید.
مجله اینترنتی غزل وب