- 979
- 1396/06/23 - 10:00
طرز تهیه مانیکوتی اسفناج طرز تهیه مانیکوتی اسفناج , مانیکوتی اسفناج با سس گوجه یکی دیگر از مجموعه دستور غذایی های مارتا استوارت است که ما دستور پخت آن را برای شما تدارک دیده ایم.مواد لازم ۸ عدد لولۀ پاستا۱ قاشق چای خوری روغن زیتون۴۲۵
طرز تهیه مانیکوتی اسفناج
طرز تهیه مانیکوتی اسفناج , مانیکوتی اسفناج با سس گوجه یکی دیگر از مجموعه دستور غذایی های مارتا استوارت است که ما دستور پخت آن را برای شما تدارک دیده ایم.
مواد لازم
۸ عدد لولۀ پاستا
۱ قاشق چای خوری روغن زیتون
۴۲۵ گرم پنیر ریکوتا کم چرب
۱ پیمانه پنیر پارمزان رنده شده
۱ قاشق چای خوری رنده پوست لیمو
۲۸۰ گرم اسفناج
۲ پیمانه سس مارینارا
۱ قاشق چای خوری پونه خشک شده
۲ قاشق سوپ خوری خامه
طرز تهیه
در این غذا می توانید به جای اسفناج، از میگو نیز استفاده کنید.
فر را روی ۱۹۰ درجه سانتی گراد تنظیم کنید و بگذارید گرم شود. در یک قابلمۀ بزرگِ آب و نمک، لوله های پاستا را بپزید (طبق دستورالعمل روی بسته). سپس آن را آبکش کنید و روی سینی فر که از قبل چرب شده است بگذارید. در یک کاسۀ متوسط، پنیر ریکوتا، نصف پیمانه پارمزان و پوست لیمو را مخلوط کنید، اسفناج را روی آن بریزید و هم بزنید و نمک و فلفل هم به آن اضافه کنید.
محتویات کاسه را به یک کیسۀ پلاستیکی منتقل کنید و آن ها را در یک گوشۀ پلاستیک جمع کنید، سپس با قیچی یک سوراخ کوچک در آن ایجاد کنید و سپس هر دو طرف لوله های پاستا را با این مخلوط پر کنید. لوله های پر شده را داخل ظرف بگذارید.
در یک کاسۀ متوسط، سس مارینارا، پونه و خامه را مخلوط کنید. سس را به طور یکنواخت روی پاستاها بریزید و نصف پیمانه پارمزان را هم روی آن پخش کنید و داخل فر بگذارید. حدود ۳۰ دقیقه داخل فر بماند تا روی پارمزان قهوه ای شود. بعد از پختن، ۵ دقیقه صبر کنید سپس سرو کنید.
مجله اینترنتی غزل وب